Hear Me Out!

 

För att stärka ungas förmåga att göra skillnad välkomnar Interpeace deltagare att anmäla sig till Hear me out! – Ett initiativ som erbjuder inspirerande föreläsningar och diskussioner kring demokratiskt engagemang, effektiv kommunikation och en möjlighet att utbyta idéer med myndigheter och beslutsfattare.

 

Hear me out! riktar sig till dig som har ett intresse att engagera dig, vill bli bättre på att kommunicera effektivt och vill diskutera upplevelser och funderingar om hur det är att vara ung i Järva idag. Är du nyfiken på att veta hur det demokratiska systemet fungerar och på vilka sätt unga kan vara med och påverka beslutsfattande? Kom och gör din röst hörd – på riktigt!

 

Söndag 29e oktober, kl 15-19

Föreläsning och diskussioner om hur det demokratiska systemet fungerar och om hur unga kan vara med och påverka.

Söndag 5e november, kl 15-19

Det andra tillfället bjuder på en workshop i effektiv kommunikation: Hur får man andras uppmärksamhet? Hur håller man en bra presentation och hur pratar man med politiker?

Söndag 12e november, kl 15-19

Den sista workshopen kommer att erbjuda en möjlighet att ställa frågor och diskutera med representanter för lokala myndigheter, beslutsfattare och inflytelserika personer i Järva, Stockholm och samhället i stort.

För information om anmälan, kontakta info@interstage.wpengine.com